Bierbeleving

Qua bierbeleving bieden wij u heel wat mogelijkheden!

Allereerst ben ik brouwer van ondertussen drie streekbieren in Baal, met name de Balenberger Blond, de Balenberger Kragge Tripel en de Balenberger Castor Black IPA.  Meer info hieromtrent vind je op de website www.balenberger.be.

Wij zorgen voor bierdegustaties, op locatie of bij u thuis, op het bedrijf, in uw favoriete café, enz… Wat moet u zich hierbij voorstellen? Dit kan gaan van een presentatie over hoe bier gemaakt wordt, over een voorstelling van alle bierstijlen in België, tot gespecialiseerde degustaties rond een thema naar keuze. Je proeft daar telkens een 5 à 6 degustatieglazen met bieren afhankelijk van het thema, eventueel voorzien van een stukje aangepaste kaas of een hapje.

Ook kookdemo’s rond koken en bier behoren tot de mogelijkheden. Zie hiervoor de pagina Workshop Koken.

Tenslotte kunnen restauranthouders bij hem terecht voor een evenwichtige samenstelling van een bierkaart, aangepast aan de menukaart.

Kortom: alles rond bier- en food beleving.

Bezoek ook onze website www.vuurvlinderbier.be  en kom zeker ook eens langs op het jaarlijks streekbierfestival in Tremelo, mede georganiseerd door biersommelier Luc Coppens, elke 4e zaterdag van september