Home

Welkom bij Het 25ste Uur! Wij zorgen voor bierdegustaties, workshops koken en koken met bier, verkoop van streekproducten in a box, biermanden gevuld met streekbieren, enz…

Daarnaast is het 25ste Uur ook verantwoordelijk voor het brouwen en commercialiseren van drie Baalse streekbieren: enerzijds het blonde bier van 6% BALENBERGER BLOND, anderzijds de Black IPA van 4.5% Balenberger CASTOR (het beverbier) en tenslotte de Balenberger KRAGGE, een IPA tripel van 7,5%.

Meer info op de facebookpagina en op onze website www.balenberger.be

Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen

Bierbeleving

Qua bierbeleving bieden wij u heel wat mogelijkheden!

Allereerst ben ik brouwer van ondertussen drie streekbieren in Baal, met name de Balenberger Blond, de Balenberger Kragge Tripel en de Balenberger Castor Black IPA.  Meer info hieromtrent vind je op de website www.balenberger.be.

Wij zorgen voor bierdegustaties, op locatie of bij u thuis, op het bedrijf, in uw favoriete café, enz… Wat moet u zich hierbij voorstellen? Dit kan gaan van een presentatie over hoe bier gemaakt wordt, over een voorstelling van alle bierstijlen in België, tot gespecialiseerde degustaties rond een thema naar keuze. Je proeft daar telkens een 5 à 6 degustatieglazen met bieren afhankelijk van het thema, eventueel voorzien van een stukje aangepaste kaas of een hapje.

Ook kookdemo’s rond koken en bier behoren tot de mogelijkheden. Zie hiervoor de pagina Workshop Koken.

Tenslotte kunnen restauranthouders bij hem terecht voor een evenwichtige samenstelling van een bierkaart, aangepast aan de menukaart.

Kortom: alles rond bier- en food beleving.

Bezoek ook onze website www.vuurvlinderbier.be  en kom zeker ook eens langs op het jaarlijks streekbierfestival in Tremelo, mede georganiseerd door biersommelier Luc Coppens, elke 4e zaterdag van september

Koken

Graag een potje koken onder vrienden? Met de vereniging? Met de collega’s? Onder begeleiding van de Chef steken jullie samen de handen uit de mouwen! Een menu wordt samen klaargemaakt, en dan als ultieme beloning voor al dat werk gaan we dit samen verorberen.  Bij voorkeur met begeleiding van lekkere bieren uit de streek, maar ook andere dranken zijn mogelijk.

Contact

Contacteer ons voor meer informatie via mail op info (apestaartje @) het25steuur.be via Facebook, of telefonisch op 0470/92.92.05